Δισκοκριτική: Verb T – Good Evening [2017]

0
841

Άλλο ένα μουσικό διαμαντάκι με τη σφραγίδα της High Focus Records, από τους Verb Τ και Pitch 92 (από την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ομάδα Mouse Outfit), κυκλοφόρησε στις 6 Οκτωβρίου. Το Good Evening, μετά από πολλή και κοπιαστική δουλειά και προετοιμασία, ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τα must του 2017.

Η ζεστή φωνή, το εξαιρετικό πάτημα και οι απολύτως προσωπικοί στίχοι του Verb T, συναντούν τα εξίσου ζεστά jazzy vibes του Pitch 92.

Ο Verb T, με μια μακρά ιστορία στο Hip Hop, έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ καλός mc τεχνικά, μία πολύ δυνατή πένα στιχουργικά, ένας καλλιτέχνης που αξίζει στο έπακρο την επιτυχία και την αναγνώριση που απολαμβάνει τόσο στην Μεγάλη Βρετανία, όσο και διεθνώς. Ακόμα κι αν αυτός ο ίδιος, στα πλαίσια ενός έντονου αυτοσαρκασμού που διακατέχει τη στιχουργική του συνολικά, μοιάζει ν’ αναρωτιέται γι’ αυτό και να το αμφισβητεί ακόμα…

Με guest ονόματα όπως οι Jehst, DRS, Fliptrix, BVA, King Kashmere από Strange U, Sparkz, Black Josh, Rye Shabby, Confucious MC και Moreone, ο δίσκος είναι μια ηχηρή απάντηση στην ερώτηση «What took you so long.

Θα ήταν φάουλ να παραλείψω μια ειδική αναφορά στην εμφάνιση του ανεπανάληπτου Ocean Wisdom, στο κομμάτι Lie Low, με ένα κουπλέ που και ο ίδιος ο Τ ομολόγησε ότι ζήλεψε! Προσωπικό αγαπημένο του δίσκου, μαζί με το Mechanical, το When not to και το So they say.

Όταν η φρεσκάδα και το ταλέντο βαδίζουν δίπλα δίπλα με τη σκληρή δουλειά και την προσοχή στη λεπτομέρεια, το αποτέλεσμα δικαιώνει… Όχι μόνο το κοινό και τους ακροατές, αλλά και τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Αυτό είναι το βρετανικό Hip Hop: hell of a righteous glow!

Αγορά

Μπορείτε να προμηθευτείτε το δίσκο από το κατάστημα της High Focus, σε CD, κασέτα και βινύλιο, στο Bandcamp και σε άλλες πλατφόρμες δωρεάν μουσικής. Προς το παρόν, απολαύστε τον από ‘δω.

 

Comments

comments