Δισκοκριτική: Junior Makhno – Party Discipline [2017]

0
658

Σκρολάροντας μια μέρα στο Facebook, έπεσα πάνω σε μια διαφήμιση για το παρακάτω upcoming LP. Η αλήθεια είναι ότι με την πρώτη ματιά, το όνομα δεν μου θύμησε κάτι, αλλά ήταν αυτό το εξώφυλλο που με έψησε μεταξύ σοβαρού και αστείου να το βάλω στα προσεχώς και να το δοκιμάσω. Στην συνέχεια βέβαια, θυμήθηκα ότι ο Junior Makhno είναι παραγωγός που έχει συνεργαστεί με τους Jedi Mind Tricks και τα παρεμφερή acts, όπως οι Heavy Metal Kings.

Η σιγουριά στο ότι το συγκεκριμένο LP θα είναι καλό, ήρθε όταν ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές. Ή μάλλον να πω, η αρμάδα από MCs που θα παρελάσουν από το LP.

Ill Bill, Goretex, Planet Asia, Lateb, Chief Kamachi, Dirt Platoon, Vic Spencer, Vendetta Kingz, IDE, Alucard, Diabolic, Esoteric, Vakill συμπληρώνουν την ομάδα.

Το στυλ αυτό, δηλαδή ένας παραγωγός να στήνει ένα LP και να μαζεύει διαφορετικούς MCs, είναι από τα αγαπημένα μου. Στο παρελθόν για παράδειγμα υπήρξε και το Stu Bangas & Vanderslice – Diggaz With Attitude.

Στην κριτική μου, δεν μου αρέσει να ξεψαχνίζω το κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Κρίνω το LP σαν σύνολο, γιατί έτσι το έχει σκεφτεί ο παραγωγός του. Το συγκεκριμένο LP θα αρέσει στους φανς της φάσης όλων των MC που προανέφερα, σε όσους ακούνε JMT, Army of the Pharaohs, Heavy Metal Kings. Θα πρέπει να τονιστεί ότι στο LP δεν υπάρχει το hit. Το κομμάτι δηλαδή που να τα σπάει και να ξεχωρίζει. Όλα όμως, δένουν αρκετά καλά και κάνουν το άκουσμα εύκολο.

Αν δεν έχετε τσεκάρει, μπορείτε να το κάνετε από εδώ!

 

Comments

comments