Ανταπόκριση: Στίχοιμα – Ταφ Λάθος – Twinsanity @ Θέατρο Ρεματιάς [09/09/17]

0
1843

Το Σάββατο το βράδυ πραγματοποιήθηκε το Live των Στίχοιμα – Ταφ Λάθος και Twinsanity στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς, καθώς γέμισε το θέατρο από την σκηνή μέχρι τις κερκίδες, σε όλο το μήκος και πλάτος του. Μερικές γνώριμες φυσιογνωμίες ανάμεσα τους όπως του Dask. Πολλά άτομα επίσης βρέθηκαν και έξω από τον χώρο του θεάτρου. Μερικοί τολμηροί προσπάθησαν να μπουν και με ανορθόδοξες μεθόδους! Αυτό έκανε το κοινό να αποκτήσει μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια του live.

Τα καπνογόνα που άναψαν επίσης συνέβαλαν σε αυτό. Να τονίσουμε ότι στην αρχή η ασφάλεια του θεάτρου προσπάθησε να απαγορεύσει τα καπνογόνα, μερικές φορές βίαια, αλλά αυτά βρήκαν τον τρόπο τους να περάσουν μέσα. Θα πρέπει να πούμε ότι αυτό ήταν αρκετά επικίνδυνο, μιας και ο χώρος είναι δάσος. Είναι ευτυχές που δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα εν τέλει, με αυτό. Στο χώρο υπήρχαν και μπλουζάκια των Στίχοιμα για τους φανς, μετά από καιρό.

Στο κομμάτι του live τώρα, οι Twinsanity άνοιξαν την αυλαία, μαζί με τον DJ Micro. Μεταξύ άλλων, είπαν ένα καινούριο κομμάτι τους και προετοίμασαν το κοινό γι αυτό που έπεται. Στην συνέχεια ανέλαβε ο Ταφ Λάθος, ο οποίος είχε μαζί του τον Άγνωστο Χειμώνα και τον Αλλοπρόσαλλο. Κορυφαία στιγμή όταν είπαν το “Η ψυχή των ψυχό”, στην ουσία έβαλαν φωτιά στο κοινό, επικρατούσε πανδαιμόνιο. Τέλος εμφανίστηκαν οι Στίχοιμα. Με την βοήθεια των Σίφουνας και Marginal έδωσαν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, όλα αυτά τα χρόνια. O Dask δεν έκανε την τιμή να ανέβει στο stage. To live αποτελεί το τελευταίο πριν την κυκλοφορία του επόμενου LP των Στίχοιμα, με τον τίτλο “Θάλασσα”.

Η σύνθεση του live αποτελεί ένα κομμάτι του πιο ποιοτικού υλικού του Hip Hop στην Ελλάδα, οπότε ήταν προφανές ότι θα μιλούσαμε για ένα πολύ καλό live. Το κοινό, το οποίο με την προσέλευση του έδωσε την επιτυχία στο live, φάνηκε αντάξιο των προσδοκιών. Μπορούμε εκ του ασφαλούς πλέον, να μιλάμε για ένα από τα καλύτερα live της χρονιάς, και σίγουρα έπεται συνέχεια, με την κυκλοφορία του νέου LP.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον “Κάτι Άκυρο” για την μεταφορά του κλίματος του live. Φωτογραφίες από το Facebook Event.

Comments

comments