Ανάποδα Καπέλα – Δεν μας ξες καλά Remastered

0
904

Τελικά ξεκίνησε η εποχή των remastered στη μουσική, δεν εξηγείται αλλιώς… Το ένα μετά το άλλο άλμπουμ αρχίζουν να κυκλοφορούν ξανά, σε καλύτερη ποιότητα. Πρώτος έκανε την κίνηση ο Τάκης με την ανακοίνωση για το άλμπουμ από Τιγρέ Σποράκια, μετά ο Χαρμάνης στην κυκλοφορία του Σισιχάχα μετά από 20 χρόνια σχεδόν. Αλλά το νήμα το κόβει πρώτος ένας άλλος, συνήθης ύποπτος…

Ο Μικρός Κλέφτης μας έδωσε στα ξαφνικά μια remastered έκδοση του θρυλικού LP των Ανάποδων Καπέλων “Δεν μας ξες καλά”, από το κανάλι του Pilotirio. Ο δίσκος περιέχει 23+1 κομμάτια, όπως και ο πρωτότυπος.

Το “Δεν μας ξες καλά” είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του 2007 και είχε κάνει τεράστια επιτυχία. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα LP που έχουν κυκλοφορήσει στην ελληνική σκηνή. Η θεματολογία του είναι μια ποικιλία από κοινωνικοπολιτικό στίχο, Battle, story telling, περιέχει σχεδόν τα πάντα. Μια ατμοσφαιρική ξενάγηση στην Θεσσαλονίκη με τα μάτια και το στόμα των Ανάποδων Καπέλων και των Βόρειων Αστεριών.

Ο ΜΚ και ο ΛΕΞ δίνουν ρέστα σε ένα μακρύ LP που πραγματικά δεν καταλαβαίνεις πότε τελειώνει. Όσοι ζήσανε εκείνη την περίοδο, ξέρουν τι εννοώ, γιατί τα δεδομένα της περιόδου δεν ήταν και τα καλύτερα.

Παραγωγικά διαμάντια από Dof, Mondi, Dof, Aldo, Corona Virus, Risbaw και Μικρό Κλέφτη. Σκρατσαρίσματα από Squeezy Anks, Aldo και τον μοναδικό Kid Stretch.

Μπορείτε να το ακούσετε από εδώ

Comments

comments