Ο Χαρμάνης θα μας δώσει τελικά το “Σισιχαχα”

0
1042

Με μια “λιτή” ανακοίνωση, ο Χαρμάνης αποκάλυψε ότι θα μας δώσει τελικά το LP, το οποίο θα αποτελούσε το πρώτο του Solo, με τίτλο “Σισιχαχα”.

Το εν λόγω άλμπουμ ήταν να κυκλοφορήσει περίπου 20 χρόνια πριν, αλλά για διάφορους λόγους και κολλήματα, δεν έγινε ποτέ.

Ο Χαρμάνης έχει μια solo επίσημη κυκλοφορία, το “Κομμάτια Χάρμα” το 2008.

Παρ’ όλα αυτά, έχει πολλές ομαδικές κυκλοφορίες, όπως με τους ΖΝ, τόσο σαν συγκρότημα (ΖΝ Εντολές, Πρώτος Τόμος, Θαμμένα Ξεχασμένα), όσο και σαν συμμετοχές σε solo δίσκους άλλων μελών των ΖΝ (Μεγάλος Ήρωας, Ρίμα για Χρήμα 2 κλπ). Επίσης έχει συνεργαστεί με πολλούς άλλους MCs όπως ο Billy Sio.

Για την κυκλοφορία του “Σισιχαχα”, μάλλον έπαιξε ρόλο η επερχόμενη κυκλοφορία και του “Όνομα και Πράμα” από Τιγρέ Σποράκια, μετά την έκκληση του Τάκη προς τον Εισβολέα να βγάλουν το παλιό ακυκλοφόρητο LP στην δημοσιότητα μετά από πολλά χρόνια.

Ας ελπίσουμε αυτό να γίνει μια “έμπνευση” και σε άλλους MCs, οι οποίοι έχουν στο σεντούκι τους και άλλα ακυκλοφόρητα LP. Και ίσως μια αφορμή να ηχογραφηθούν και άλλα καινούρια κομμάτια.

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του “Σισιχαχα” είναι άγνωστη, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί, εκτός του “Coming Soon”. Το εξώφυλλο του “Σισιχαχα” είναι δημιουργία του RoyalVenom.

Comments

comments