Το 2021 θα γίνει το επόμενο Street Mode Festival

0
339

“Το θαύμα που περίμεναν οι διοργανωτές δεν ήρθε ποτέ και η αναβολή του Street Mode για φέτος είναι πλέον μονόδρομος”

Το φεστιβάλ που αγαπήθηκε από το κοινό της βορείου Ελλάδος για πάνω από μία δεκαετία αναγκάζεται να κλείσει τις πύλες του για φέτος, ας όψεται ο κορωνοϊός. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ίδιο το φεστιβάλ, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν θα επιτραπούν όρθιες συναυλίες στο προσεχές μέλλον.

Όπως όλα δείχνουν το κύμα ακυρώσεων σε συναυλίες και δρώμενα θα συνεχιστεί και για το υπόλοιπο του ημερολογιακού έτους, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο στο κοινό που αγαπά αυτές τις εκδηλώσεις, όσο και για αυτούς που βιοπορίζονται από αυτές. Η περσινή διοργάνωση του Street Mode στέγασε πάνω από 50 acts και δέχθηκε δεκάδες χιλιάδες θεατές στο τριήμερο που πραγματοποιήθηκε. Παράλληλα, το φεστιβάλ αποτελούσε μία από τις ελάχιστες οργανωμένες διαδηλώσεις για τους λάτρεις του hip hop, με μερικά από τα καλύτερα lives που έχουμε δει. (αναλυτικά οι εμπειρίες μας από το περσινό φεστιβάλ ΕΔΩ )

Street Mode Festival
Εικόνα από την συναυλία του ΤΖΑΜΑΛ στο κατάμεστο warehouse stage το 2019

Μάλλον πρόκειται για μία τελευταία επιβεβαίωση των χειρότερων φόβων μας όσο αναφορά την υπόλοιπη χρονιά όσο αναφορά το hip hop. όπως και να έχει, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι όλες ακυρώσεις γίνονται με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των παρευρισκόμενων, πράγμα που τονίζει και το ίδιο το φεστιβάλ στην ανακοίνωσή του.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ 

Comments

comments