Σειρά για τους Wu Tang Clan θα προβάλλει το Hulu

0
1015

H αμερικανική πλατφόρμα Hulu, έκλεισε συμφωνία με τους Wu Tang Clan, για την μεταφορά σε τηλεοπτική σειρά, της δημιουργίας του θρυλικού group.

Η σειρά με τίτλο “Wu Tang: An American Saga” θα έχει αρχικά 10 επεισόδια και είναι εμπνευσμένη από τα βιβλία “The Wu Tang Manual” και “Tao of Wu” του RZA. Το κεντρικό concept είναι η εξιστόριση της δημιουργίας και της εξέλιξης του group από τις αρχές του 90. Εν μέσω της μόδας του κρακ, ο Bobby Digs (RZA), προσπαθεί να ενώσει 12 νεαρούς μαύρους, οι οποίοι είναι διχασμένοι ανάμεσα στο ραπ και τα ναρκωτικά. Η άνοδος τους σε ένα από τα πιο απίθανα success stories της Αμερικής, και η ζωή τους.

Η σειρά γράφτηκε από τους Alex Tse και The RZA. Ανάμεσα στους παραγωγούς είναι και ο Method Man. Συμβουλευτικό χαρακτήρα επάνω στην εξέλιξη του σεναρίου θα έχουν όλοι σχεδόν οι Wu, μεταξύ των οποίων οιGhostace Killah, Inspectah Deck, Masta Killa, GZA και το ίδρυμα του Ol Dirty Bastard.

O RZA δήλωσε ότι η σειρά είναι ευκαιρία για την διεύρυνση του σύμπαντος των Wu. Μέσα από την μουσική τους πάντα έδιναν έμπνευση, εκτός από διασκέδαση. Η σειρά των 10 επεισοδίων θα είναι μια αρκετά μεγάλη αύξηση στην επιρροή και την έκφραση των Wu προς το κοινό. Και όπως έλεγε και ο ODB, “Wu Tang is for the Children”.

O Brian Grazer της Imagine Entertainment, εταιρίας που ανέλαβε την παραγωγή της σειράς, είπε ότι όντας φαν των Wu Tang από τα μέσα του 90, καταλαβαίνει τον αντίκτυπο που είχε και έχει ακόμη το group στην ιστορία του Hip Hop. Ειδικότερα, θαυμάζει τον τρόπο που ο RZA εξιστορεί σε πολλά από τα κομμάτια τους, και ότι είναι μεγάλη του τιμή να συνεργαστεί μαζί τους για την εκπόνηση της σειράς.

Comments

comments