Ρυθμοί Του Δρόμου Represent Vol. 4

0
1155

Τα τέσσερα στοιχεία ενώνονται για μια μοναδική ημέρα στο Κτήμα Δρακοπούλου, στις 7 Ιουλίου 2018, στο “Ρυθμοί Του Δρόμου Represent Vol. 4” (Full line-up και πληροφορίες στο link). Ένα πολυεπίπεδο event που ενώνει την παλιά με την νέα γενιά και προωθεί την κουλτούρα του Hip Hop.

Πάνω από 30 άτομα, γνήσιοι εκπρόσωποι του Hip Hop ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μια δωρεάν βραδιά με πολύ μουσική, graffiti και breakdance στην καρδιά της Αθήνας. Και όλα αυτά για καλό σκοπό. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην λειτουργία της κοινωνικής κουζίνας Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους.

Οι Νικόλας Razastarr, Dj Fogge D, Άυλος 542, Fer De Lance, Σκιάχτρο, Ζωγράφος, Κοντός Ψαλμός, Afezz, ΣΑΙΚΟ, Novel 729, Φράξια, Raem, Στίγμα, N-Arrow, Mentira Witch Project, CTB, Υπαίτιος, Οι Άλλοι, Αβέρτος, Θείος Γιακουμής, Ιδιότροπος, V.A.S. θα χώσουν νέα και παλιά κομμάτια τους, ενώ οι DJs Millman, Gzas, Two Rocks και Low P αναλαμβάνουν δουλειά πίσω από τα decks.

Το graffiti εκπροσωπούν οι Platonas, Alone 98, Seme Mortes Krou, SPANT, SHADE, HOLY (OSB CREW), ενώ τα skills τους εντός και εκτός μουσαμά θα δείξουν οι Beat Stylerz.

Το event θα ξεκινήσει από τις 5 το απόγευμα, ενώ τα live θα ξεκινήσουν στις 8 αυστηρά.

Comments

comments