Επανέκδοση του Oneirology από CunninLynguists

0
345

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την ημέρα που το hip hop group από το Kentucky, οι CunninLynguists, έβγαλαν τον 5ο δίσκο τους, το album «Oneirology». Το τρίο που αποτελείται από τους Deacon the Villain, Natti και Kno εξερεύνησαν την ιδέα ενός album με 15 κομμάτια, ενός ταξιδιού σε ένα σκοτεινό μονοπάτι, αποδομώντας ανθρώπινες ελπίδες, όνειρα και προσδοκίες. Για πολλούς, το album ήταν μια ευκαιρία για να ακούσουν νέα για την εποχή ονόματα, όπως οι Anna Wise, Freddie Gibbs, Big K.R.I.T, B.J. The Chicago Kid και πολλοί ακόμη, οι οποίοι σήμερα έχουν κατακτήσει με τον τρόπο τους την φήμη.

Το Oneirology των CunninLynguists έλαβε πολύ καλές κριτικές από μια πλειάδα μέσων και εκδόσεων, και ακόμη και τώρα, αν κάποιος ξανακούσει τον δίσκο, θα δει ότι ο κοινωνικός σχολιασμός του, δεν απέχει πολύ από την τωρινή κατάσταση στον κόσμο. Πολλά κομμάτια έγιναν κλασικά, όπως τα “Get Ignorant”, “Hard As They Come” και “Murder”, τα οποία ακόμη και σήμερα, όπως είπα και πριν, πιάνουν τον σφυγμό και το πνεύμα της εποχής.

Πίσω στο 2011, το Oneirology είχε κυκλοφορήσει σε CD και σε μια ειδική έκδοση με διπλό βινύλιο. Τώρα, οι CunninLynguists, επανέρχονται στον δίσκο αυτό, δίνοντας του ξανά μια ευκαιρία. Η ειδική έκδοση της δεκαετίας θα είναι διαθέσιμοι για όσους fans θέλουν να την αποκτήσουν. Θα κυκλοφορήσει σε πολλά format, με τις προπαραγγελίες να ξεκινάνε σύντομα.

Με αφορμή τις δυο τελευταίες Bandcamp Fridays για το 2021 (Οι Bandcamp Fridays είναι μέρες κατά τις οποίες το Bandcamp δεν χρεώνει προμήθειες στους καλλιτέχνες), οι CunninLynguists θα προχωρήσουν σε 2 περιόδους προπαραγγελιών για την ειδική επανέκδοση του Oneirology. Η πρώτη θα είναι σήμερα, στις 2 Απριλίου 2021 από τις 10 το πρωί και για 24 ώρες, ενώ η δεύτερη θα είναι την τελευταία Bandcamp Friday, στις 7 Μαΐου 2021, κατά την οποία θα συνεχίσει μέχρι να τελειώσουν τα αντίτυπα ή να ξεκινήσουν οι αποστολές.

Oneirology

Τα ακόλουθα πακέτα θα είναι διαθέσιμα για τους fans που θα θέλουν να προμηθευτούν την ειδική επετειακή έκδοση του Oneirology των CunninLynguists:

2 disc CD with instrumentals & embossed cover
Cassette tape
2XLP in oxblood & black splatter & 2XLP in grey, oxblood & black splatter
3XLP in oxblood & black smoke vinyl with instrumentals & lyric sheet
Extremely limited ultimate package with autographs, soft tapestry/throw of the iconic cover art by Loish and a leather dream journal

Οι προπαραγγελίες για το Oneirology θα γίνονται μέσα από την πλατφόρμα του Bandcamp

Comments

comments