Νέο album του Sean Price κυκλοφορεί σύντομα

0
676

Το καλοκαίρι του 2015, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ο θάνατος του Sean Price. Ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους MCs, όχι μόνο για το έργο του αλλά και για τον πληθωρικό του χαρακτήρα.

Ο θάνατος του όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για τους fans, να έχουν νέο υλικό του στα επόμενα χρόνια. Όπως φαίνεται, ο Sean Price είχε ηχογραφήσει μια πληθώρα κομματιών, τα οποία δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του, είχε κυκλοφορήσει το “Songs in the Key of Price“. Και τώρα, έρχεται το τέταρτο solo album του.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Sean Price είχε κυκλοφορήσει, εκτός από 2 solo + 1 solo μετά θάνατον, 3 album με τον Jahmal Bush ως Heltah Skeltah, 4 album με τους Buckshot, Smiff N Wessun, OGC και Jahmal Bush, ως Boot Camp Click. Το νέο LP δηλαδή θα είναι το 12ο του.

Πρόσφατα, αποκαλύφθηκε με ένα βίντεο, η ημερομηνία κυκλοφορίας, στο επίσημο account της Duck Down Music Inc.. Το νέο album, με τίτλο “Imperius Rex”, κυκλοφορεί στις 8 Αυγούστου.  Σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιέχει και συμμετοχές από άλλους MCs.

Στα γενέθλια του Sean Price είχε κυκλοφορήσει ένα κομμάτι που θα συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο, με τίτλο “Definition of God” σε παραγωγή του Stu Bangas. Μπορείτε να το ακούσετε από εδώ

 

Comments

comments