Μάλλον μάθαμε τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου album του Eminem

0
1402

Καιρό τώρα όλοι περιμένουμε τον δίσκο του Eminem. Πληροφορίες υπήρχαν παντού, ο δίσκος λέγεται ότι είναι έτοιμος, αλλά πέρα από αυτό τίποτα.

Και ενώ όλοι ασχολούνται με την τελευταία επίθεση του Eminem στον Donald Trump, κάτι περίεργο συμβαίνει υπογείως. Λίγες ώρες πριν ο Paul Rosenberg, μάνατζερ του Eminem ανέβασε μια ανάρτηση στο instagram, για το δίσκο του Yelawolf, όμως έκρυβε κάτι περισσότερο από αυτό.

Στο βάθος διακρίνεται μια διαφήμιση, η οποία κίνησε την περιέργεια κάποιων φανς. Με λίγη έρευνα αποκαλύφθηκε ότι η διαφήμιση ανήκει στην Interscope Records και ότι λήγει στις 21 Νοεμβρίου 2017. Αυτό ίσως σημαίνει ότι το album θα κυκλοφορήσει τότε ή έστω, θα έχουμε το πρώτο single για το Promo της κυκλοφορίας του εκείνη την ημέρα.

Το site askaboutrevival.com που προμοτάρει το album είναι γεμάτο αναφορές και είναι δύσκολο να μην το συνδέσεις με τον Eminem. “Sweaty Palms”, “bullshit placebo”, “midwestern tympanic stimulators”, “REVIVAL is a non-injectable medication given through the ear canal, and is not intended for anal use.”, “REVIVAL does not cause these side effects, but if you have them you should for sure seek medical attention, “I need a doctor”.” Ακόμη και ο ηθοποιός που παίζει στην διαφήμιση του “φαρμάκου” βρίζει! Να σημειωθεί ότι και η “εταιρία” που το φτιάχνει, η Popsomp Industries είναι αναφορά στο παλιότερο promo του Relapse, όπου η Popsomp Hills ήταν η κλινική που “κούραρε” τον Em.

Ακόμη και το τηλέφωνο που υπάρχει στην διαφήμιση παίζει το I need a doctor αν το καλέσεις (ναι το καλέσαμε).

Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη διαφημιστική καμπάνια.

Eminem – Revival λοιπόν, 21 Νοεμβρίου 2017.

Comments

comments