Γιατί το επόμενο Album του Logic, θα είναι και το τελευταιο του.

0
561

Κλείνοντας την πρώτη εβδομάδα από την κυκλοφορία του Everybody, ο Logic παρουσίασε το νέο του ντοκιμαντέρ. Σε μια εκδήλωση στο The Wiltern του Los Angeles, παρευρέθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι. Ακολούθησε συνέντευξη τύπου όπου τέθηκαν πολλές ερωτήσεις.

Μαζί με τους σκηνοθέτες Justin Fleischer και Mike Holland, ο Logic ξεκίνησε απαντώντας στους fans. Η πρώτη ερώτηση ήταν και η πιο κρίσιμη. Γιατί το επόμενο album του, με τίτλο “Ultra 85”, θα είναι και το τελευταίο;

Ο Logic εξήγησε ότι θα είναι ένα εορταστικό τελευταίο album, χωρίς να σημαίνει ότι είναι η τελευταία φορά που θα κάνει μουσική. Πιστεύει ότι οι fans του θα τον ακολουθήσουν στο ταξίδι του, είτε αυτό έχει να κάνει με ηθοποιία, συγγραφή, οτιδήποτε. Από τα λεγόμενα του, μάλλον έδειξε ότι θέλει να στραφεί στον κινηματογράφο.

Μετά την ολοκλήρωση του Ultra 85, σύμφωνα με τον ίδιο, θα έχει δώσει 8 albums, σε 8 χρόνια. Και είναι πολύ ενθουσιασμένος που από τώρα και μετά θα περάσει στην επόμενη φάση της δημιουργίας του, την μεγάλη οθόνη.

Η συνέντευξη συνεχίστηκε με ερωτήσεις όπως “Ποιό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι του Everybody;” στο οποίο απάντησε ότι ήταν το “1-800-273-8255,” που έγραψε σε συνεργασία με τους Alessia Cara και Khalid. Ο fan που ρώτησε το παραπάνω, του χάρισε και ένα ζευγάρι Jordan’s.

Μια ακόμη διευκρινιστική ερώτηση αφορούσε το “Anziety” και γιατί γράφτηκε ο τίτλος έτσι. Σύμφωνα με τον Logic, ο παραγωγός του, 6ix, έκανε λάθος στην πληκτρολόγηση, και αντί για “Anxiety” το έγραψε με z. Όταν το είδαν, τους άρεσε, και το κράτησαν.

Το Everybody προβλέπεται να κατακτήσει τις πρώτες θέσεις του Billboard 200, ίσως εκθρονίζοντας το DAMN. του Kendrick Lamar.

Comments

comments