Κέρδισε ένα εισιτήριο για το επετειακό Live των Psycho Realm στην Αθήνα

0
1121

Ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της σκηνής έρχεται στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα 20 χρόνια της κυκλοφορίας του πρώτου δίσκου του. Οι Psycho Realm έχουν δώσει αρκετά δείγματα και το σίγουρο είναι ότι στo live τους θα γίνει χαμός. Μαζί τους ο Detro με τον RSN για ζέσταμα και η βραδιά προμηνύεται εκρηκτική!

Θέλεις να είσαι μέσα στο Gagarin205; Το halfwaycrooks.gr κληρώνει ένα εισιτήριο για ένα από τα πιο δυνατά live της χρονιάς, λίγο πριν το τέλος της. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1. Δείξε ότι θα είσαι εκεί.
2. Δώσε ένα like στους συντελεστές Psycho Realm, Detro, RSN.
3. Φρόντισε να είσαι ενήμερος για όλα τα επόμενα μεγάλα live από Noiz.
4. Κάνε και ένα like και σε εμάς, για να μάθεις αν είσαι ο νικητής. Επίσης θα ενημερωθείς για μελλοντικές κληρώσεις!
5. Πες το στους φίλους σου με μια ΔΗΜΟΣΙΑ κοινοποίηση της ανάρτησης του διαγωνισμού.
6. Κάνε tag την παρέα σου στην ανάρτηση του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής και διεξαγωγής διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα γίνει την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το μεσημέρι. Έγκυρη συμμετοχή έχουν όλοι όσοι ακολουθήσουν όλα τα βήματα που αριθμούνται παραπάνω. Η επιλογή γίνεται τυχαία μέσω αυτοματοποιημένου συστήματος. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αμέσως από την σελίδα Halfway Crooks. Ο νικητής του εισιτηρίου θα πρέπει να επικοινωνήσει, εντός 3 ωρών από την ανακοίνωση, με την σελίδα. Αν αυτό δεν γίνει, θα ανακοινωθεί το όνομα του επόμενου νικητή, για τον οποίο ισχύει το ίδιο. Οι λεπτομέρειες απόκτησης του εισιτηρίου θα γίνουν γνωστές στον τελικό νικητή μέσω της επικοινωνίας του με την σελίδα.

Η ανακοίνωση του νικητή του διαγωνισμού εδώ.

Comments

comments