Νεκρός στο Σικάγο ο Juice Wrld

0
932

“Άλλος ένας πρόωρος θάνατος Αμερικανού rapper”

 

Για άλλη μία φορά η παγκόσμια hip hop σκηνή καλείται να θρηνήσει για τον θάνατο ενός νεαρού καλλιτέχνη. Αυτή την φορά, πρόκειται για τον Juice Wrld, ο οποίος απεβίωσε στο Σικάγο σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Ο Juice Wrld έγινε για πρώτη φορά γνωστός στο ευρύ κοινό με το ‘Lucid Dreams‘, το κομμάτι από το 2018 που εκτόξευσε την καριέρα του καλλιτέχνη. Ακολούθησε το επιτυχημένο Death Race For Love, ένας άκρως συναισθηματικός και προσωπικός δίσκος ο οποίος κυκλοφόρησε φέτος.

Σύμφωνα με το TMZ, η αιτία θανάτου φαίνεται να είναι μία επιληπτική κρίση που είχε ο καλλιτέχνης μετά από την πτήση του. Δεν έχει βέβαια ανακοινωθεί η επίσημη αιτία θανάτου του από την οικογένεια ή το νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες το επιληπτικό επεισόδιο του ράπερ ήταν τόσο σοβαρό, που του προκάλεσε έντονη αιμορραγία πριν του δοθεί ιατρική  βοήθεια.  

Juice Wrld

Πολλές αντιδράσεις υπήρξαν από γνωστούς φίλους και συνεργάτες του Jarad (όπως ήταν το πραγματικό του όνομα) μεταξύ τον οποίον o Rich Brian, ο  Zedd και πολλοί άλλοι

Τελευταία κυκλοφορία του ράπερ ήταν το τραγούδι ‘Bandit’ με τον NBA Youngboy ενώ έχουν περάσει μόλις 9 μήνες από την κυκλοφορία του τελευταίου του Album.

Comments

comments