Ο Dr. Dre εργάζεται πάνω σε νέο album του Eminem

0
646

Ο τίτλος του άρθρου αποτελεί διπλή είδηση. Ο Eminem ετοιμάζει δίσκο, και ο Dr. Dre φτιάχνει ξανά beats.

Χθες, ήταν η πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ, “The Defiant Ones”, η οποία περιστρέφεται γύρω από την σχέση του Dr. Dre με τον παραγωγό Jimmy Iovine. Πριν λίγες μέρες, ο σκηνοθέτης της, Allen Hughes μίλησε για την σειρά αυτή και αποκάλυψε κάτι πολύ σημαντικό. O Dre είναι στο στούντιο και εργάζεται επάνω στο επόμενο LP του Eminem, το οποίο αποτελεί το ένατο album του. Το album έρχεται μετά από 4 χρόνια, και την κυκλοφορία του Marshall Mathers LP 2, το 2013.

“Ο κόσμος δεν το ξέρει αυτό, αλλά ο Dre γράφει ακόμη. Είναι κάθε μέρα στο στούντιο. Σαν τον Πικάσο ένα πράγμα. Κάθε μέρα ζωγραφίζει. Τώρα, στην 11η ώρα, δουλεύει επάνω σε ένα κομμάτι για το επόμενο album του Eminem.” δήλωσε.

Από την μεριά της Aftermath/Interscope Records δεν υπάρχει κάποια αναφορά στο album αυτό. Όμως η αναφορά του Hughes στην “11η ώρα” μάλλον μας λέει ότι το album είναι πολύ κοντά. Ο Hughes πέρασε πολύ χρόνο με τον Dre φτιάχνοντας το Defiant Ones, άρα μπορούμε να στηριχτούμε στον λόγο του.

Από την άλλη, ο Eminem ήταν σιωπηλός όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα όμως έβγαλε στην δημοσιότητα ένα βίντεο με αφορμή τα γενέθλια του 50 Cent, και στα τέλη του Ιουνίου είχε φωτογραφηθεί με τον 2Chainz.

Μέχρι να μάθουμε κάτι περισσότερο, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο The Defiant Ones, το οποίο έκανε πρεμιέρα χθες, όπως είπαμε, στο HBO.

Comments

comments