Διαγωνισμός: Above the Hood Θεσσαλονίκη

0
1291

Οι Above the Hood περιοδεύουν με το mini tour να περιλαμβάνει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, τα Γιάννενα και την Αθήνα. Ένα χρόνο μετά την επίσημη εμφάνιση τους, έρχονται για να βάλουν φωτιά στην χώρα. Οι HAWK, SMUGGLER, LONG3, PEPE FRANTIK, SPINE, SAPRANOV εμφανίζονται ζωντανά, μαζί τους και ο ZeroDay.

Το halfwaycrooks.gr κληρώνει μια διπλή πρόσκληση για το live των Above the Hood στο WE στην Θεσσαλονίκη στις 10 Νοεμβρίου. Τα βήματα για να έχεις μια ευκαιρία να κερδίσεις είναι απλά:

  1. Δηλώνεις ότι θα πας στο live. Το link μπορείς να το βρεις εδώ.
  2. Like στην σελίδα halfwaycrooks.gr
  3. Like στην σελίδα Above The Hood
  4. Like στην σελίδα Hustlin’ all Day
  5. Κάνε tag σε σχόλιο το άτομο που θα πάρεις μαζί σου στην ανάρτηση του διαγωνισμού.
  6. Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού.
  7. Δημόσιο (public) share της ανάρτησης του διαγωνισμού στο προφίλ σου.

Όροι συμμετοχής και διεξαγωγής διαγωνισμού

Η κλήρωση της διπλής πρόσκλησης θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης 8ης Νοεμβρίου 2017. Η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί μέσω του Facebook Page, Halfway Crooks, την ίδια μέρα. Μετά τον έλεγχο εγκυρότητας όλων των συμμετεχόντων (θα πρέπει να έχουν ακολουθήσει όλα τα βήματα επιτυχώς), θα πραγματοποιηθεί αυτόματη κλήρωση, στην οποία θα αναδειχθεί ένας νικητής.

Ο νικητής, στον οποίο θα σταλεί προσωπικό μήνυμα από το Facebook Page Halfway Crooks, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την σελίδα για τα ακριβή στοιχεία του, καθώς και τα στοιχεία του δεύτερου ατόμου το οποίο θα παρευρεθεί μαζί του στο live. Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας εντός 3 ωρών, θα έχουν αναδειχθεί εξ αρχής, αναπληρωματικοί νικητές, οι οποίοι και θα παραλάβουν το βραβείο. Τα ονόματα των τελικών νικητών θα δημοσιευτούν στο Facebook Page Halfway Crooks. Οι νικητές είναι υπεύθυνοι για την σωστή αναγραφή του ονόματος τους. Θα πρέπει να αντιστοιχεί ακριβώς με τα στοιχεία τους στο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας. Το δικαίωμα διασταύρωσης στοιχείων μέσω ταυτότητας, κατέχουν οι διοργανωτές του live.

Η ανακοίνωση του νικητή του διαγωνισμού εδώ.

 

Comments

comments