Διαγωνισμός Halfway Crooks Vol. 1

0
937

Ο πρώτος διαγωνισμός του Halfway Crooks είναι γεγονός! Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω και δήλωσε συμμετοχή στις δυο πρώτες συλλογές  που θα εκδοθούν σε λίγο καιρό, με τίτλο “Halfway Crooks Vol. 1” και “Halfway Beats Vol.1”.

Στην φόρμα που θα βρεις εδώ, μπορείς να καταχωρήσεις το κομμάτι σου, μέχρι τις 10 Ιουλίου 2017. Αμέσως μετά, θα γίνει ψηφοφορία και τα 10 καλύτερα κομμάτια και τα 10 καλύτερα Beats θα μπουν στις αντίστοιχες συλλογές.

1η Φάση Διαγωνισμού: Καταχώρηση κομματιών – μέχρι 10 Ιουλίου 2017
2η Φάση Διαγωνισμού: Ψηφοφορία κομματιών – 10 Ιουλίου – 25 Ιουλίου 2017
3η Φάση Διαγωνισμού: Έκδοση συλλογών 1 Αυγούστου 2017

Κανόνες συμμετοχής:
1. Ο κάθε ένας μπορεί να δηλώσει παραπάνω από ένα κομμάτι. Τα κομμάτια μπορεί να είναι και από γκρουπ, όχι μόνο σόλο. Υπάρχει δυνατότητα να συμμετέχετε και στα 2 σκέλη του διαγωνισμού (κομμάτι ή beat)

2. Τα κομμάτια θα πρέπει να είναι καινούρια, όχι παλιότερα των 2 μηνών. Αν δεν έχεις, ηχογράφησε ένα. Το ίδιο ισχύει και για τα beats.

3. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει για 15 μέρες. Στην διάρκεια της ο καθένας έχει δικαίωμα 3 ψήφων.

4. Τα 10 καλύτερα beats και τα 10 καλύτερα κομμάτια θα προστεθούν στις συλλογές “Halfway Crooks Vol. 1” και “Halfway Beats Vol. 1”, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν ως ψηφιακό αρχείο και Playlist στο Youtube, απολύτως δωρεάν από το site www.halfwaycrooks.gr

5. Η διοργάνωση μπορεί να αφαιρέσει κάποιο κομμάτι για οποιοδήποτε λόγο πιστεύει ότι καταπατά τους όρους του διαγωνισμού ή λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού.

6. Τα πνευματικά δικαιώματα των κομματιών θα ανήκουν στους δημιουργούς τους, με την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό όμως, παραχωρείτε άδεια χρήσης τους στο halfwaycrooks.gr για οποιαδήποτε χρήση (upload σε αρχείο, Youtube Playlist, mixtrack κλπ) για τις ανάγκες του διαγωνισμού.

7. Με την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, αποδέχεστε όλους τους παραπάνω όρους.

Comments

comments