Σε αντίθεση με το internet, οι Λόγος Τιμής δεν βρίσκουν την Ουρανία Μιχαλολιάκου τόσο αστεία

0
7166

“Η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής όχι μόνο χρησιμοποιεί το TikTok, αλλά επιλέγει να κάνει lip sync το Νιώθω Έντονα” 

Λίγο ή πολύ, η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει αισθητά τις τελευταίες εβδομάδες καθώς έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με αρκετά πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, οι πρόταση “Η Ουράνια Μιχαλολιάκου τραγουδάει ΛΤ στο TikTok” δεν γίνεται εύκολα πιστευτή. Ακόμα και μέρες μετά από αυτό το οπτικοακουστικό θέαμα, είναι λίγο δύσκολο να πειστεί κάποιος ότι αυτή η φράση είναι αληθινή χωρίς να το δει με τα μάτια του.

Η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής δεν σκέφτηκε και πολύ καλά την ειρωνεία πίσω από αυτή της την ανάρτηση, ή πολύ απλά δεν είχε ιδέα ποιοι είναι οι Λόγος τιμής και τι αντιπροσωπεύουν. Μπορεί για την πλειοψηφία του ελληνικού Hip Hop αυτή η ειρωνεία να ήταν αρκετά αστεία, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αλλά οι ίδιοι οι ΛΤ δεν φαίνεται να ψυχαγωγήθηκαν ιδιαίτερα από την απόπειρα της Ουρανίας να μας δείξει την καλλιτεχνική της πλευρά.

Για αρχή, Το συγκρότημα αποφάσισε να της θυμίσει και κάποιους άλλους στίχους που έγραψε, για να τις δώσει μία έμπνευση για κάποιο επόμενο TikTok.

Για να γίνουν ακόμα πιο ξεκάθαροι, λίγες ώρες αργότερα οι Λόγος Τιμής ξεκαθάρισαν την θέση του μέσω Facebook, επιβεβαιώνοντας το αυτονόητο.

Μάλλον απίθανη φαντάζει κάποια απάντηση από την Ουρανία, η όποια μάλλον θα συνεχίσει να φτιάχνει τα βιντεάκια της, όσο δεν πρέπει να παρευρεθεί στις δίκες του πατέρα της

Comments

comments