Τιγρέ Σποράκια: θα βγει ο ακυκλόφορητος δίσκος;

0
1667

Ο Τάκης μέσα στην βαρεμάρα της καραντίνας, ξεκίνησε μια σειρά από νοσταλγικά lives στο YouTube. Σε αυτά τα lives λέει ιστορίες από τα παλιά. Περνώντας από την ιστορία του πως φτιάχτηκαν οι ΖΝ, στον Λεκτικό, στην ομιλία στο πανεπιστήμιο, στα beefs και άλλα θέματα. Πρόσφατα μέσα στο επεισόδιο “Μη ρωτάτε μαλακίες” είπε κάτι για τα Τιγρέ Σποράκια. Το live μπορείτε να το δείτε από εδώ 


Αποκάλυψε ότι υπάρχει ένας δίσκος από Τιγρέ που δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Το Όνομα και Πράμα δηλαδή που κυκλοφόρησε με την μορφή του Τιγρέ Σποράκια The Band, το 2011, ήταν ο τρίτος δίσκος, και όχι ο δεύτερος. Όπως ήταν φυσικό, πολλοί φανς θέλουνε να ακούσουνε ορίτζιναλ ήχο. Τα σχόλια για να βγει ο δίσκος αυτό έπεφταν βροχή. Ο Τάκης σχολίασε ότι μάλλον δεν θα γίνει ποτέ γιατί από τότε ο Εισβολέας δεν ήθελε να βγει.

Οι σχέσεις των 2 MC δεν είναι και οι καλύτερες τελευταία, μιας και κυρίως έχουν ακολουθήσει διαφορετικά μονοπάτια στην μουσική, εκτός των προσωπικών τους διαφορών.

Το γκρουπ τους δημιουργήθηκε στο απώγειο των δύο MCs και των group τους, Ζωντανοί Νεκροί και Άλφα Γάμα το 2001 και το 2003 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Θεωρία και Πράξη”

Μετά το τέλος, ο Τάκης αποκάλυψε με μια ανάρτηση στο Youtube, ότι ο Εισβολέας ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, και του είπε να βγάλει το δίσκο, αλλά να εξηγήσει τις συνθήκες ηχογράφησης (ότι είναι κακές ηχογραφήσεις, demo κλπ). Έτσι ο Τάκης ξεκίνησε μια ψηφοφορία γι αυτό. Να επιλέξει το κοινό τι θέλει να γίνει με τον εν λόγω δίσκο.

Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ. Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα μπορεί το κοινό να ψηφίζει και αν τελικά ο Τάκης λάβει υπόψη την γνώμη αυτή, και γίνει κυκλοφορία έστω μέσω του Youtube, ή ακόμη κι αν γίνουν νέες ηχογραφήσεις. Το κοινό πάντως, είναι διψασμένο για μια γεύση από παλιά, καλά, Σποράκια.

Το επεισόδιο για τα Τιγρέ Σποράκια μπορείτε να το δείτε εδώ


(σ.σ. Υπάρχει και ένας δίσκος ΑΓ κακογραμμένος που θα θέλαμε να ακούσουμε κάποια στιγμή)

 

Comments

comments