Ο Nikos είναι on the run!

0
873

Μπορεί να είναι νεαρός στην ηλικία, ωστόσο δεν είναι νέος στη φάση. Όσοι παρακολουθούμε στενά το ελληνικό rap game, τον εχουμε δει να σκηνοθετεί video clips διαφόρων rappers, όπως των Bloody Hawk, Fann και Long3. Ο ταλαντούχος film-maker Nikos On The Run, με το νεοσύστατο project του “μπαίνει μπροστά” για όλους τους ομόειδούς του, διεκδικώντας από τη φάση το respect που τούς αναλογεί.

Το πρώτο του επεισόδιο είχε πρωταγωνιστές τον θεσσαλονικιό rapper Wang και τον παραγωγό Electabaz. Με το που “πιάσαμε” σαν ακροατές το vibe, τελείωσε. Μα υπάρχει λόγος που τα “Raps On The Run” θα είναι όλα -σαν το πρώτο- μονόλεπτά.

Σε δηλώσεις του, ο Nikos On The Run με τον τρόπο αυτόν προκαλεί όχι μόνο τους συμμετέχοντες, αλλά και τον ίδιο, να προβάλλουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα σε ένα μόλις λεπτό. Σε κάθε session θα συναντάμε διαφορετικό ντουέτο καλλιτέχνη-παραγωγωγού, ενώ νέο υλικό θα “σκάει” ανά δυο με τρεις βδομάδες.

Nikos on the Run
πηγη εικόνας: Youtube

Ποιοι θα είναι αυτοί; Έκπληξη! Πάντως, το κριτήριο επιλογής του Νίκου για τα άτομα που θα φέρνει στο project του δε θα είναι η δημοφιλία τους. Φτάνει μόνο να πληρούν τα αισθητικά του κριτήρια. Φτάνει μόνο να μπορούν να τρυπώσουν με τον ήχο τους στα ακουστικά του. 

Στο μεταξύ, εύλογα θα με ρωτήσεις : “Ρε Ανδρέα, πλάκα κάνεις; Το Κύριος Νεκρικός με τον Fann δεν ήταν το πρώτο του Νίκου;”. Σε παρόμοια ερώτηση ο ίδιος αποκρίθηκε πως όχι, και ότι στην ουσία δεν ήταν ούτε spoil για το project του, γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε μέχρι τότε καν σαν ιδέα! Όμως, είναι αλήθεια πως αυτό αποτέλεσε την κύρια έμπνευση για το καινούριο του εγχείρημα.

Σε κάθε τέτοιο εγχείρημα δε γίνεται να απουσιάζει ο στόχος. Αυτός στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μία, και γιατί όχι και παραπάνω, συνεργασίες του ίδιου με artists του εξωτερικού. Αν θα έχει συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, όχι, δε θα έχει. Θα το κάνει για όσο του “βγαίνει”, για όσο το γουστάρει. Εμείς με τη σειρά μας του ευχόμαστε να το γουστάρει για πολύ καιρό ακόμα και να το φτάσει ως εκεί που το ονειρεύεται, γιατί πέρα από ποιοτικό, το project του είναι και ιδιαίτερα πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα και επειδή πολύ απλά… το γουστάρουμε κι εμείς βρε αδερφέ!

 

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τον Νίκο και το έργο του μπαίνοντας στην προσωπική του ιστοσελίδα : https://www.nikosontherun.com/

 

 

 

Comments

comments